Gordijnen

Gordijnen is één van de opties tot raambekleding. Het zorgt voor sfeer in huis. Daarnaast zorgen gordijnen onder andere voor een betere akoestiek in je woning. Gordijnen zijn te krijgen in verschillende dikte stoffen. Wij adviseren je graag bij het uitzoeken van een mooi gordijn, plooi en rails.

Vitrages

Vitrage is een mooie dunne stof en ideaal voor wat privacy. Je kunt zelf nog goed naar buiten kijken, maar naar binnen kijken is lastiger.

Inbetween

Inbetween gordijnen zit tussen een vitrage en een overgordijn in, op dit moment zeer populair. Een Inbetween gordijn biedt ook net iets meer privacy ten opzichte van een vitrage.

Overgordijnen

Overgordijnen zorgen er voor dat je ´s avonds wanneer er lampen branden niet naar binnen kunt kijken. Zo zijn verduisterende overgordijnen ook ideaal voor op een slaapkamer.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen kunt je laten maken van vitrage, inbetween, maar ook van overgordijnen.

Rolgordijnen

Een rolgordijn is ook te maken van verschillende materialen, wil je graag een verduisterend rolgordijn? Of juist een rolgordijn voor de aankleding in huis.

Alle producten komen wij gratis inmeten.

Panelen

Panelen zijn mooie rechte doeken, waarbij je zelf kunt bepalen hoe je deze neer hangt. Panelen worden gemaakt van Vitrage. Door een dubbele rail kan je spelen met de panelen en elke dag kiezen voor een andere indeling.

Plisse & Duette

Een mooie stof die gevouwen is en een harmonica effect creëert. Een Plisse of een duette is er weer in verschillende materialen. Zo bestaat een duette uit twee lagen stof die een gesloten honinggraatstructuur vormen. De voordelen hiervan zijn onder andere het verbeteren van de akoestiek in je woning.

Lamellen

Je kunt lamellen ook zien als verticale jaloezieën. Je kunt de stand van de lamellen aanpassen, waardoor je zelf kan bepalen hoeveel licht je in de ruimte brengt.

Jaloezieën aluminium

Aluminium jaloezieën hangen verticaal voor je raam. De breedte van een jaloezie is in verschillende afmetingen te verkrijgen. Daarnaast zijn er ook vele verschillende kleuren leverbaar.

Jaloezieën hout

Ook met de houten jaloezieën kun je zelf je privacy en de hoeveelheid licht bepalen. De afmeting van de jaloezieën is per merk verschillend. In onze showroom in Waalwijk kun je komen kijken naar de verschillende mogelijkheden.

De volgende merken behoren tot onze huiscollectie:

Holland-HaagHeadlamHet Stoffen GildeTop Point | VriescoInterstil