Vloeren

Bij ons ben je ook op het juiste adres voor een prachtige vloer. Wij hebben verschillende opties. Het geeft je huis een mooie uitstraling wanneer er een mooie vloer in ligt.

PVC

PVC vloeren zijn de laatste jaren erg in opkomst. In PVC vloeren is een erg ruim aanbod in patronen en kleuren. Daarnaast staat PVC ook bekent om zijn duurzaamheid. PVC is geschikt voor in woonhuizen maar ook zeker voor bedrijven.

Vloerbedekking

Vloerbedekking is te krijgen in verschillende vormen. Zo zijn er tapijttegels, schoonloopmatten en tapijt. Het straalt warmte en sfeer uit. Het is te verkrijgen in verschillende kleuren en kort en lang harig.

Trapbekleding

Je kan er ook voor kiezen om je trap te laten bekleden met één van onze mooie tapijten. Het geeft je huis een extra uitstraling, wanneer je trap mooi afgewerkt is.

Vinyl

Een vinylvloer is een onderhoudsvriendelijke vloer. Voor de hygiene is de keus voor een vinylvloer de juiste keuze. Vinyl is ook te verkrijgen in verschillende kleuren en motieven.

Plinten

Om de vloer de juiste uitstraling te geven is het mooi om de vloer af te werken met een mooie plint. Wij hebben plinten in ver schillende hoogtes.

Voor het kiezen van de juiste vloer nodigen wij jullie uit om een kijkje te komen nemen in onze showroom in Waalwijk.

De volgende merken behoren tot onze huiscollectie:

AmbiantHeadlamTarkettViva-FloorsJabo